Gültak’dan Yeni MİY’e Destek




Tarih: 2 Eylül 2023 Cumartesi 14:55

Sercan Özdemir

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu, 2. Hafta kapsamında bugün saat 20.00’da Bucaspor 1928 ağırlayacak. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da bütün Mersinlileri maça davet ederek, takıma destek verdi.

Mersin ekiplerinden, Yeni Mersin İdman Yurdu, Mersin Stadyumu’nda Bucaspor 1928 ile karşı kaşıya gelecek. Kırmızı Lacivertli ekip, kendi evinde çıkacağı maçtan tam puan alarak, lige daha iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Mersin ekibine destek verdi. Gültak mesajında; “TFF 2.Lig Beyaz Grup 2.Hafta maçında bu akşam kendi sahasında Bucaspor’u ağırlayacak olan Yeni Mersin İdman Yurdumuza başarılar diliyor, tüm taraftarlarımızı takımımızı desteklemek üzere Mersin Stadyumu’na davet ediyorum” dedi.


Etiket: Gültak, yeni miy, karşılaşma


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA