Hakan Sefa Çakır’a Hayırlı Olsun Ziyareti




Tarih: 2 Eylül 2023 Cumartesi 15:54

Güray Gürdal

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Mersin İl Koordinatörü Beytullah Uygur, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır’ı ziyaret etti.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyeti dile getiren Başkan Çakır’a Yönetim Kurulu Üyesi Gökben Gökbulut da eşlik etti. Görüşmede TKDK destekleri hakkında bilgi paylaşılırken, başvuruya açık olan TKDK 13. Çağrı Programı ile desteklenecek sektörler hakkında bilgi veren TKDK Mersin İl Koordinatörü Beytullah Uygur, bu desteklerin MTSO üyelerine duyurulması ve yatırımcıların bilgilendirilmesi konusunda her zaman işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi. MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır ise 5 Eylül Salı günü saat 14.00’te MTSO’da düzenleyecekleri bir toplantıda üyeleri konuyla ilgili bilgilendireceklerini söyledi.

 


Etiket: mtso, tkdk, beytullah uygur, hakan sefa çakır,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA