“İlçemizdeki semt pazarlarında genel düzen ve temizliğe önem veriyoruz”




Tarih: 3 Eylül 2023 Pazar 19:41

Seher Çoban

Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, semt pazarlarında gerçekleştirdikleri denetimde pazar yerlerinin temizliğinin yanı sıra ürünlerin fiyat etiketlerini kontrol ederek, fiyat etiketi olmadan satış yapan pazar esnafını uyardı.

Ekipler, pazar tezgahlarını detaylı bir şekilde inceleyerek, hassas terazili denetim uyguladılar ve etiketlerin tüketicinin görebileceği yerde bulundurulması konusunda pazarcı esnafına uyarıda bulundular.

Vatandaşlar ise alışveriş yaptıkları ürünlerin gerçek kilolarını Toroslar zabıtasının pazarlarda kurduğu tartı kontrol noktasında ekiplere kontrol ettirdi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, halk sağlığı ve huzurunun öncelikleri olduğunu vurgulayarak; “Vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarının yanı sıra tüketici haklarını korumak için bu tür denetlerimiz devam edecektir” dedi.

Haksız kazanç elde etmek isteyenlere müsaade etmeyeceklerini dile getiren Yılmaz; “Toroslar Belediyesi olarak ilçemizdeki semt pazarlarında genel düzen ve temizliğe önem veriyoruz. Pazar tezgahlarının sabah kurulmasından, akşam kaldırılmasına kadar gerekli tüm çalışma ve denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Her hangi bir olumsuzlukla karşılaşan vatandaşlarımız, istek ve taleplerini Belediyemizin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak iletebilirler” diye konuştu.


Etiket: mersin toroslar belediyesi, atsız afşın yılmaz, toroslar pazar denetim, toroslar zabıta ekibi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA