“Tüm ilçelerimizi kazanarak tarihi bir başarı yakalayacağız”




Tarih: 3 Eylül 2023 Pazar 20:01

Gizem Tokkuzun

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Olağan İlçe Kongresi, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Mersin Büyükşehir Başkanı Vahap Seçer ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in katılımıyla gerçekleşti.

Yenişehir İlçe Başkanının belli olacağı kongreyi CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış,  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Kış, “Mersin'imizin lokomotifi Yenişehir İlçemizin Olağan İlçe kongresini gerçekleştiriyoruz” diyerek kongre duyurusunu yaptı.

Kongrenin başarılı ve demokrasi şöleni havasında geçtiğini belirten Kış, “Yerel seçimlere yaklaştığımız bu dönemde Mersin Büyükşehir’i, Yenişehir’i ve tüm ilçelerimizi kazanarak tarihi bir başarı yakalayacağız. Seçilecek olan başkanımız ve yönetim kurulumuza başarılar diliyorum” dedi.


Etiket: chp yenişehir kongre, gülcan kış, ali mahir başarır, vahap seçer, abdullah özyiğit


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA