Yenimahalle ikinci haftayı galibiyetle kapattı




Tarih: 5 Eylül 2023 Salı 12:56

İHA

2023-2024 sezonu Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin ikinci haftasında Yenimahalle Belediyesi SK, evinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nü sahasında mağlup etmeyi başardı.

  Lig’e Kastamonu mağlubiyeti ile başlayan Yenimahalle Belediyesi SK, Lig’in ikinci haftasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ile karşılaştı. Karşılaşmada Yenimahalle’nin melekleri kıran kırana geçen mücadeleden 31-28 galip ayrıldı. 
  Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan ve başından sonuna heyecanın dorukta olduğu mücadeleye Yenimahalle Belediyesi; Sevgi, Sena, Demet, Hatice, Gülcan, Açelya ve kalede Selen yedisi ile çıktı. İlk dakikadan itibaren iki takımın karşılıklı hızlı atakları ve hırslı oyunu ile başlayan maçın ilk devresini 17-11 geride kapatan melekler, ikinci yarıya fırtına gibi başlayarak ardı ardına kurduğu atakları golle sonuçlandırarak farkı kapatmayı bildi. 
 
  Yenimahalle ikinci haftayı galibiyetle kapattı 
  Son bölümlerinde heyecanın tavan yaptığı maçta etkili savunmayı da elden bırakmayan Altın Kanatlı Melekler Lig’in güçlü ekiplerinden İzmir Büyükşehir’i sahasında yenerek moral depoladı. Yenimahalle Belediyesine galibiyeti getiren goller; Gülcan (8), Hatice (6), Sena Nur (5), Sevgi (4), İlayda ve Açelya (3), Demet ve Fulya (1) ile geldi. 
  İkinci haftayı galibiyetle kapatarak moral depolayan Yenimahalle Belediyesi SK, Kadınlar Süper Ligi’nin üçüncü haftasında 9 Eylül Cumartesi günü Konyaaltı Belediyesi’ni sahasında ağırlayacak. 
                                    


Etiket: hentbol kadınlar süper ligi, yenimahalle belediyesi sk, izmir büyükşehir belediyesi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA