Mersin’deki arıtma tesisi projeleri için görüşmeler yapıldı




Tarih: 16 Eylül 2023 Cumartesi 12:27

Gizem TOKKUZUN

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) yetkilileri ile bir araya geldi.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Türkiye Başkan Vekilleri Mehmet Üvez ve Şule Topçu Kılıç liderliğindeki heyet ile bir araya gelen Başkan Seçer, deprem sonrasında bölgenin ihtiyaçlarına dair konular hakkında görüştü. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar Green City Programı Araç Kredisi ve Mezitli Atıksu Tesisi ile projeleri için EBRD ile birlikte çalıştı. Gerçekleşen görüşmede de, Atakent Anayurt Arkum Ortak Atıksu Arıtma Tesisi, Karaduvar 2. Kademe Atıksu Arıtma Tesisi, Silifke Atıksu Arıtma Tesisi, Tarsus 2. Kademe Atıksu Arıtma Tesisi Kapasite Artışı, Yenice Atıksu Arıtma Tesisi ve Yeşilovacık Atıksu Arıtma Tesisi projeleri halkında görüşüldü.

Gastronomi ve Yöresel Ürün Konağı'nda gerçekleşen görüşmede MESKİ Genel Müdürü İrfan Korkmaz ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ertan Liman ile MESKİ bürokratları da yer aldı.


Etiket: mersin büyükşehir, vahap seçer, ebru


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA