15 günde binlerce düzensiz göçmen yakalandı




Tarih: 20 Eylül 2023 Çarşamba 15:13

İHA

Muğla’da 1-15 Eylül tarihleri arasında yürütülen operasyonlarda bin 107 düzensiz göçmen ve 81 organizatör yakalandı.

Bin 480 kilometre kıyı uzunluğu bulunan Muğla'da düzensiz göçmenlerin Milas, Bodrum, Marmaris, Datça, Dalaman, Fethiye ilçelerinden özellikle gece saatlerinde lastik bot ve tekneler ile illegal yollardan kaçma girişimleri kolluk kuvvetlerince engelleniyor. İlde yasa dışı düzensiz göç akışının önlenmesi ve göçmen kaçakçılığı ile mücadele çerçevesinde Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından 1-15 Eylül tarihleri arasında yürütülen operasyonlarda toplam bin 107 düzensiz göçmen yakalandı. Yakalanan göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından işlemlerinin ardından ülkelerine iade edildi. Düzensiz göçmenleri para karşılığı yasa dışı yollardan yurt dışına geçirdiği belirtilen 81 organizatör de gözaltına alınarak, adli makamlara sevk edildi. 
                                  


Etiket: muğla göçmen, göçmen operasyonu, muğla emniyeti


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA