Matbaacılar Sitesi’nde yangın




Tarih: 21 Eylül 2023 Perşembe 17:38

İHA

Bağcılar Matbaacılar Sitesi’nde bulunan bir iş yerinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, çevre ilçelerden sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi ile kontrol altında alındı.

  Edinilen bilgilere göre, Bağcılar Matbaacılar Sitesi D Blok'ta bulunan 3 katlı bir iş yerinde saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. İş yerinin deposunda bulunan ambalaj malzemeleri ve matbaacılıkta kullanılan kimyasalların tutuşmasıyla yangın kısa sürede büyüdü. Olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangının bitişikteki iş yerlerine sıçramasını engellemek için çaba sarf eden itfaiye erleri, zaman zaman zor anlar yaşadı. Yangın sırasında yaşanan ufak patlamalarda 1 itfaiye eri hafif şekilde yaralandı. Yaralı itfaiyeci ambulansla hastaneye sevk edildi. 

  Yangın itfaiyenin çalışmasıyla kontrol altına alındı. 
                                   


Etiket: bağcılar matbaacılar sitesi, bağcılar itfaiyesi, yangın


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA