"CHP bundan sonra da dimdik ayakta olacak”




Tarih: 24 Eylül 2023 Pazar 16:13

Sercan Özdemir

Mersin CHP İl Kongresine katılan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, CHP’nin en önemli özelliği, genel başkanını çoklu yarışla seçebilen, genel başkanına rakip çıkabilen, kongre salonlarında genel başkanıyla yarışılabilen, tartışılabilen içeriğin konuşulabildiği ve daha sonra oradan güçlenerek çıkılabilen tek siyasi partidir.

CHP diğer Partilerden ayrı tutan CHP Grup Başkanı Özgür Özel , “CHP’nin bu yarışma, itiraz, birlikte doğruyu arama kültürü, belki de biricik özelliği, partinin Türkiye'ye ve dünyaya alnını açık tutarak bakmasını sağlamaktadır. Buna katkı sağlayan herkese, Genel Başkanımızdan en yeni üyemize kadar minnetlerimi şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. CHP’nin bir baba ocağı olduğunu belirten Özel, “Bu evin tapusu bir kişiye aittir. O da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. CHP değişiyor, gelişiyor ve CHP bundan sonra da dimdik ayakta olacak” dedi


Etiket: özgürözel, chp, kongre


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA