Mersin Edebiyat Sanat Kampı, yoğun ilgi gördü




Tarih: 25 Eylül 2023 Pazartesi 17:55

Haber Merkezi

Toroslar Belediyesi ile Akdeniz Sanat Kolektifi iş birliğinde Kızılkaya Yenidünya Derneği’nde bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Mersin Edebiyat Sanat Kampı, yoğun ilgi gördü.

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve tüm ülkeyi yasa boğan depremlerde hayatını kaybedenlerin anısına atfedilen kampa, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da katılarak sanatseverlerle bir araya geldi.

“Sanatın merkezi Toroslar”

Başkan Yılmaz, bu etkinliğe katkı sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, edebiyat, müzik, sinema, fotoğraf ve dans sanatlarını Toroslar’da buluşturan sanatseverlere ve hemşehrilerine teşekkür etti. 2 gün süren Edebiyat Sanat Kampı dolu dolu etkinliklerle geçerken, Kızılkaya Yenidünya Derneği Mengi Ekibi’nin yöreye özgü mengi oyunu ise ilgi odağı oldu. Kızılkaya Mahalle Muhtarı Candan Kara, Kızılkaya Yenidünya Derneği Başkanı Müslüme Armutoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, sanatçılar ve Mersin AKUT ekibinin de yer aldığı kampta ekolojik sorunlar konuşuldu ve paneller yapıldı. Kampta yazarlar da kitaplarını okuyucularla buluşturdu.

“Başkanımıza teşekkür ederiz”

Akdeniz Sanat Kolektifi’nden Erdoğan Öztürk, öykü, sinema, felsefe, fotoğraf sergisi, müzik, dans ve kukla sanatını bir araya getirerek doğayı ve ekolojik sanatı birleştirdiklerini kaydederek; “Etkinliğimize destek veren Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz’a ve Kızılkaya Yenidünya Derneği’ne teşekkür ediyoruz” dedi. 

 


Etiket: mersin edebiyat kampı, kızılkaya yenidünya derneği, toroslar belediyesi, atsız afşın yılmaz


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA