“BİZ GALİBİYETİ HAK ETTİK”




Tarih: 26 Eylül 2023 Salı 14:16

Sercan Özdemir

Mersin Stadyumu’nda Trabzonspor’a ev sahipliği yapan Hatayspor, rakibini geriden gelerek 3-2 mağlup etti.Maç Sonrasında Hatay Spor Teknik Direktörü Volkan Demirel maçı değerlendirdi.

Kalesinde 2 gol gören Volkan Demirel’in öğrencileri umudunu kaybetmedi ve 73. Dakikada Rigoberto Rivas’ın golüyle farkı 1’e indirdi. Gelen golle rakibine daha az fırsat veren ev sahibi, beraberlik için ataklar üretirken, 88. Dakikada Didier Lamkel Ze golüyle beraberliği yakaladı. Beraberlikle yetinmeyen ev sahibi 90 artıda F. Dele’nin golüyle zorlu karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. 

Seyir keyfi yüksek olduğunu söyleyen Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, "Bundan dolayı çok mutluyum kazanmaktan da öte. Oyuncularıma maçtan önce de devre arasında da söyledim. Kazanacağımızı biliyorduk. Futbolun adaleti varsa maçın bize bir şekilde döneceğini biliyorduk. Penaltı pozisyonu var, gösterebilecek kırmızı kartlar var. Fazla da hakemle alakalı konuşmak istemiyorum ama fiziksel olarak 65'den sonra oyunun bize döneceğini biliyorduk. Trabzonspor'un opsiyonlarını biliyorduk. Direk oyunla uzun boylu oyuncularına gönderdikleri toplarla ikinci topu kazarak gol pozisyonu bulmaya çalıştılar ve gol oldu. İstatistik olarak da hem topun bizde olması hem girdiğimiz pozisyonlar hem kenar ortalar hem de kullandığımız kornerlerle tüm maçın üstünlüğü bizim elimizdeydi. Rakibimizin 2 pozisyonu var. O da gösterdiğimiz ve çalıştığımız pozisyonlardı. Ancak fiziksel olarak olduğumuz için 65'den sonra oyuncu değişikliklerinin de bize vermiş olduğu cevaba göre de oyuncuların müthiş bir galibiyeti hak ederek kazandılar" dedi.


Etiket: hatayspor, mersin, volkandemirel


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA