Mamak belediyesi detaylı temizlik yaptı




Tarih: 27 Eylül 2023 Çarşamba 21:34

İHA

Mamak Belediyesi ekipleri, Lalahan, Karşıyaka, Kıbrısköyü ve Kusunlar mahallelerinde 206 personel ve 46 araçla köşe bucak temizlik gerçekleştirdi.

Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü, bu hafta Lalahan ve Karşıyaka mahallelerinde detaylı temizlik yaptı.

Parktaki oyuncaklar onarıldı, çimler biçildi, sokaklar, caddeler temizlendi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, konteynerlerin temizliğini tazyikli su ve deterjanla yaptı. Çöp konteynerleri dezenfekte edilerek, mazgallar temizlendi, sonbahar yağmurlarına karşı tedbir alındı. 

   “Temiz bir Mamak için çalışıyoruz” 
  Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Mamak bizim evimiz, bizler daha temiz bir Mamak için çalışıyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzle, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzle, Fen İşleri Müdürlüğümüzle Mamak’ımızın mahallelerini pırıl pırıl yapıyoruz. Köşe bucak temizliğe katılan tüm personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
  


Etiket: mamak, temizlik, karşıyaka


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA