44 öğrenciye proje desteği




Tarih: 5 Ekim 2023 Perşembe 22:35

İHA

Pamukkale Üniversitesi’nin (PAÜ), 12 fakültesinden öğrencilere ait 44 proje Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu tarafından desteklenmeye uygun görüldü.

Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu'na bağlı Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023/1 dönemi çerçevesinde yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı.

Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu 2209/A başvurularında kabul edilen proje sayısında Pamukkale Üniversitesi; TR32 Güney Ege Bölgesi’nde 1’inci, Ege Bölgesinde ise 19 üniversite içerisinde 4’üncü sırada yer aldı. Pamukkale Üniversitesi akademisyenlerinin danışmanlık verdiği öğrencilerin hazırladığı 44 proje program çerçevesinde desteklenmeye uygun görüldü. En çok proje başvurusu kabul edilen fakülteler ise Eğitim Fakültesi 11 ve Sağlık Bilimleri Fakültesi 9 oldu. 
                                      


Etiket: eğitim, destek, yardım, proje,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA