Miniklerin yüzünü güldüren tiyatro




Tarih: 9 Ekim 2023 Pazartesi 20:37

İHA

Çayırova Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde bu hafta sonu sahnelenen

Çayırova Belediyesi, yeni dönem kültür ve sanat takviminin başladığını duyurmuştu. Bu çerçevede, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde 7 Eylül Cumartesi günü sahnelenen Süper Mario ve 8 Eylül Pazar günü sahnelenen İhtiyar Kedi adlı çocuk tiyatroları, miniklerin yüzünü güldürdü.

Her iki oyun da iki seans olarak izleyiciyle buluşurken, çocuklar eğlenceli dakikalar yaşadı. Tiyatro oyununu izleyen miniklerin, mutlulukları gözlerinden okundu. 
 Çayırovalılar bu hafta sonu da 3 ayrı etkinlik izleme şansı bulacak. Bu çerçevede, 14 Ekim Cumartesi günü, Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde "Neşeli Şarkılar Çocuk Konseri" saat 13.00 ve 15.00’da sahnelenecek. 15 Ekim Pazar günü "Kitaplar Ülkesi" adlı çocuk oyunu ise saat 13.00 ve 15.00 olmak üzere iki seans olarak Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde izleyiciyle buluşacak. Öte yandan, yine 15 Ekim Pazar günü "Kayık Dünya" adlı yetişkin tiyatrosu saat 19.00’da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde Çayırovalıların beğenisine sunulacak. 
                                        


Etiket: cumartesi, pazar, süper, çayırova,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA