Cumhuriyetin 100. yılında 100 kişi ile zirve tırmanışı yapılacak




Tarih: 13 Ekim 2023 Cuma 16:09

İHA

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı nedeni ile Niğde Valiliği ile Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen etkinlikte lisanslı 100 dağcı zirveye tırmanacak.

21-22 Ekim tarihleri arasında Niğde’de yapılacak olan faaliyete katılacak olan dağcılar, 3723 metrede bulunan Aladağlar Emler Zirveye tırmanacak.

1 gecelik kamp ile yapılacak olan tırmanışa katılacak olanların gerekli kamp ekipmanına sahip olmaları ve 2023 yılı vizeli lisansları olması zorunlu tutuluyor. Etkinlik, 21 Ekim tarihinde saat 09:30 da Niğde Valiliği’nde yapılacak törenle başlayacak 

Katılımcıların Niğde’den Aladağlara transferi ise Dağcılık Federasyonu tarafından sağlanacak olup, vizeli lisanslarını ibraz etmeyen sporcuların tırmanışa kesinlikle katılamayacak. 


Etiket: niğde, cumhuriyet, yüzüncü yıl


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA