MSK Başantrenörü maç sonrası değerlendirmeleri




Tarih: 24 Ekim 2023 Salı 15:22

Seher Çoban

Mersin MSK Başantrenörü Semih Soğuksu, Fenerbahçe Koleji Novotel maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Türkiye Basketbol Liginde Mersin MSK ve Fenerbahçe koleji arasında oynanan maçta 83-70 Galip gelen taraf Fenerbahçe Koleji olmuştu.

Maç sonrasında Başantrenör Semih Soğuksu ‘Maalesef hiç fark yaratamadığımız, düzen kuramadığımız ve reaksiyon gösteremediğimiz bir maç oynadık. Rakip genç yaşlarında olmasına rağmen maç boyunca iyi mücadele edip, oyunu domine ettiler. Biz ise tecrübeli bir kadro olmamıza rağmen maç boyunca basketbol oynamak yerine sadece hakemlerle ve birbirimizle uğraştık. Basketbol aklını ve maçı kazanmak için gerekli olan sert mücadeleyi ortaya koyamadık Garrett in yokluğu ve Hazer'in de 2’nci periyod başı sakatlanması düzenlerimizi bozdu. Fenerbahçe'yi hak ettikleri bu galibiyet için tebrik ederim.’ İfadelerini kullandı.


Etiket: basketbol, maç, msk, değerlendirme,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA