Meyve ağaçları rengarenk görüntü oluşturdu




Tarih: 26 Ekim 2023 Perşembe 22:00

İHA

Son yılların en uzun yaz mevsiminin yaşandığı Ege’de meyve ağaçları yalancı bahara aldanıp bir yılda 2. kez çiçek açtı. Aydın İle Muğla arasında Kalan Bafa Gölü çevresinde kış mevsimine girerken çiçek açan meyve ağaçları rengarenk görüntü oluşturdu.

Küresel iklim değişikliğinin etkilerinin en fazla görüldüğü bölgelerden biri olan Aydın ve Muğla illerinde Kasım ayına sayılı günler kala halen yaz mevsimin etkileri devam ediyor.

Gündüzleri 32 derece kadar yükselen hava sıcaklığı gece ise 15-16 derece düşen hava sıcaklığı nedeniyle meyve ağaçları adeta mevsimleri şaşırdı. Normal şartlarda Mart ve Nisan aylarından çiçek açan başta erik olmak üzere birçok meyve ağacı bu yıl kış mevsimine girilirken yeniden çiçek açtı.

Kış mevsimine girilirken mevsimleri şaşırıp yeniden çiçek açan meyve ağaçlarının oluşturduğu görüntü objektiflere bu şekilde yansıdı.


Etiket: yaz mevsimi, kasım ayı, küresel iklim,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA