Mersin’de sağanak yağış ve fırtına etkili oldu




Tarih: 3 Kasım 2023 Cuma 16:03

İHA

Mersin’de meteorolojinin önceden uyarısını verdiği yağışlı hava ve fırtına etkili oldu. Yağışla birlikte bazı noktalarda su birikintisi oluşurken, Erdemli ilçesinde de kuvvetli rüzgar ve fırtına ağacı devirdi.

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü bugün için Doğu Akdeniz'de beklenen gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına nedeniyle Mersin merkez, Erdemli, Toroslar, Mezitli, Akdeniz ve Tarsus ilçeleri için uyarıda bulundu.

Uyarının ardından akşam saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz'de başlayan yağışlı hava fırtına ile birlikte yerleşim noktalarına kadar geldi. Yer yer kuvvetli rüzgar ve fırtınanın etkili olduğu şehirde kısa süreliğine hayat durma noktasına geldi. Yağışlar nedeniyle bir çok noktada su birikintileri oluştu.

Yağışlı havanın yaklaşık bir saat sürdüğü Erdemli ilçesinde de kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle plaj yolu üzerinde bir ağaç devrildi. Herhangi bir olumsuz yaşanmazken, meteorolojinin bölge için uyarısını sürdürdüğü bildirildi.


Etiket: mersin, meteoroloji, hava durumu, yağış, fırtına, erdemli


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA