Merkezefendi Atık Getirme Merkezini gezdiler




Tarih: 6 Aralık 2023 Çarşamba 14:57

İHA

Denizli’de Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrenciler, Merkezefendi Belediyesi’nin Atık Getirme Merkezini ziyaret etti.

Merkezefendi Belediyesi, çevre bilinci ve duyarlılığı ile çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 11. sınıf öğrencilerine Merkezefendi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde çalışan çevre mühendisleri tarafından Atık Getirme Merkezi'nde öğrencilere TUBİTAK Projeleri kapsamında sıfır atık ve geri dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler verildi.Öğrencilere atıkların nasıl ayrıştırıldığı ve tesislerde neler yapıldığı konusunda yetkililer tarafından bilgilendirildi. Proje çerçevesinde tesisi ziyaret eden öğrencilere sıfır atık ve geri dönüşüm çalışmalarının yanı sıra geri kazanım, su kirliliği, hava kirliliği, iklim değişikliği, enerji tasarrufu ve alınması gereken önlemler gibi birçok konuda bilgilendirme yapılarak öğrencilerin çevre bilinci kazanmalarına da katkı sağlandı.


Çevre mühendisleri tarafından verilen eğitimin ardından öğretmen, öğrenciler ve görevli personeller tesisin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.


Etiket: denizli merkezefendi atık getirme merkezi, mustafa kaynak anadolu lisesi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA