Bucaspor 1928, deplasmanda kaybetmeyen tek takım




Tarih: 13 Aralık 2023 Çarşamba 14:08

İHA

Bucaspor 1928, TFF 2. Lig Beyaz Grup’taki ilk 17 hafta itibariyle dış sahada yenilgi yüzü görmeyen tek takım konumunda bulunuyor. İzmir ekibi, oynadığı 7 deplasman maçında 2 galibiyet 5 beraberlik almayı başardı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bucaspor 1928, bu sezon dış sahada gösterdiği performansla dikkatleri çekmeyi başardı. İzmir temsilcisi, şu ana kadar oynadığı deplasman maçlarında Ankara Demir ve Erokspor maçlarını kazanırken; Yeni Mersin İdman Yurdu, Ankaraspor, Altınordu, Ankara Demir, Adıyaman FK ve Kırşehir FK maçlarında ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Böylece Bucaspor 1928, bu sezon TFF 2. Lig Beyaz Grup’taki takımlar arasında dış sahada kayıp yaşamayan tek takım konumunda bulunuyor.

Öte yandan bu sezon evinde; 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Bucaspor 1928, iç sahada da 1461 Trabzon FK’dan sonra ligin en iyi takımı konumunda bulunuyor.


Etiket: bucaspor, tff, galibiyet


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA