’Geleceğin teknolojileri, geleceğin meslekleri’ konferansı verildi




Tarih: 8 Ocak 2024 Pazartesi 15:33

İHA

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Kariyer Merkezince (MEUSEM), Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu ve Silifke Meslek Yüksekokulu iş birliğinde ’Geleceğin teknolojileri, geleceğin meslekleri’ konulu konferans düzenlendi.

Rektör Danışmanı ve Erdemli UTİYO Müdürü Doç. Dr. Buğra Sarı, Erdemli MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Can Samırkaş, Erdemli UTİYO ve Erdemli MYO akademisyenlerinin ve öğrencilerinin katıldığı konferans, Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Amfi Salonunda gerçekleştirildi.

Yoğun bir katılımın olduğu konferansta Rektör Danışmanı ve Erdemli UTİYO Müdürü Doç. Dr. Buğra Sarı’nın yaptığı açış konuşmasının ardından Prof. Dr. İlhan Ege tarafından konferans verildi.

Erdemli ve Silifke’de gerçekleştirilen 'Geleceğin teknolojileri, geleceğin meslekleri' başlıklı konferanslarda Prof. Dr. İlhan Ege, Endüstri 5.0, yeni teknolojiler ve uygulama örnekleri, mesleklerdeki değişim ve yeni ortaya çıkacak mesleklerden bahsetti. Temel amaçlarının MEÜ mezunlarının başarısı olduğunu ve bunun için Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar’ın desteği ile katkı yapmaya hazır olduklarını ifade eden Ege, ilçelerdeki öğrencilerin de merkez yerleşkedeki öğrenciler gibi önemli olduğunu söyledi.


Etiket: mersin üniversitesi, erol yaşar, buğra sarı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA