Burdur’da uyuşturucu operasyonu




Tarih: 21 Şubat 2024 Çarşamba 15:51

İHA

Burdur’da İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin durdurduğu araçta uyuşturucu çıkmasının üzerine araçta bulunan 3 şahıstan 1’i tutuklandı.

Burdur’da İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından 16 Şubat tarihinde İl merkezinde durdurulan bir araçta yapılan aramada 75 gram metamfetamin maddesi, 2 adet extacy hap, 2 adet kullanımı kontrole tabi hap ile uyuşturucu madde ölçümüne ve kullanımına yarayan aparatlar ele geçirildi.

Araçta bulunan A.O.K., N.Y ve A.R.B. isimli şahıslar hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçu çerçevesinde işlem başlatıldı.

Aynı gün adli mercilere sevk edilen şahıslardan N.Y ve A.R.B isimli şahıslar savcılıkça serbest bırakılırken, A.O.K isimli şahıs ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Etiket: burdur, uyuşturucu, operasyon


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA