Mersin Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının banka promosyonu sevinci




Tarih: 21 Mart 2024 Perşembe 10:16

İHA

Mersin Büyükşehir Belediyesince açılan ihalede 9 bin 500 personelin 30’ar bin TL banka promosyonu alma hakkı elde ettiği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, çalışan 9 bin 500 işçinin yararlanacağı banka maaş promosyonu için özel bir banka ile anlaşıldı. Yapılan ihale sonucunu işçilere bizzat müjdeleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 27 bin 500 TL olarak yapılan teklifin pazarlık sonucu 30 bin TL’ye yükseltildiğini ve nisan ayında tek seferde yatırılacağını duyurdu.

 

“Çalışma arkadaşlarıma hayırlı olsun, güle güle harcasınlar”

Promosyon anlaşmasının ardından açıklama yapan Seçer, “İşçi statüsünde çalışan 9 bin 500 mesai arkadaşımı ilgilendiren, bankaların verdiği maaş promosyonu ihalesi dün gerçekleşti. 27 bin 500 TL ile özel bir bankada kalan ihalenin sonucunda bankayla yaptığımız görüşmeler neticesinde yetkililerinde anlayışlı davranışıyla promosyon miktarını 30 bin TL’ye yükselttik” dedi. Seçer, “Nisan ayında çalışma arkadaşlarım maaşlarıyla beraber 30 bin TL’yi tek seferde alacaklar. Çalışma arkadaşlarıma hayırlı olsun, güle güle harcasınlar” diye konuştu.


Etiket: mbb, mersin, çalışanlar, ücret


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA