Çocuk Gelişimi Topluluğu’ndan Dünya Otizm Farkındalık Günü Etkinliği




Tarih: 3 Nisan 2024 Çarşamba 09:49

Haber Merkezi

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde, Çocuk Gelişimi Topluluğu öğrencileri ve bölüm öğretim elemanları, Özel İlgi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Etkinlik kapsamında, kek süsleme, bileklik yapımı gibi aktivitelerin yanı sıra dans oyunları da yer aldı. Otizm farkındalığını artırmayı ve toplumda daha fazla anlayış ve dayanışma oluşturmayı hedefleyen bu etkinlik, katılımcılar arasında keyifli ve eğlenceli bir atmosferde gerçekleşti.

Özel İlgi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen etkinlik, otizm spektrum bozukluğu olan bireylere destek ve anlayışı artırmaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi. Katılımcılar, etkinlik boyunca bir araya gelerek birlikte vakit geçirme ve paylaşma fırsatı buldular. Bu tür etkinlikler, toplumun geniş kesimlerinin otizm hakkında daha bilinçli ve duyarlı olmasına katkı sağlıyor. 


Etiket: Dünya Otizm Farkındalık, etkinlik


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA