STEM FESTİVALİNE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ




Tarih: 11 Mayıs 2025 Pazar 17:30

(Haber Merkezi)

Mersin Uluslararası Liman İlkokulu’nda Maarif Modeli ile 7 den 70’e ‘Stem Festivali’ gerçekleştirildi.

Mersin Uluslararası Limanı (MIP) tarafından 2019 yılında temeli atılan ve bir yılda tamamlanarak hizmete sunulan “Mersin Uluslararası Limanı İlkokulu” hem eğitim kalitesi hem de gerçekleştirdiği etkinliklerle fark yaratıyor.

Eğlenerek öğretmeyi amaçlayan okul, gerçekleştirdiği festivallerle parmakla gösteriliyor. Bu çerçevede 4A sınıf öğretmeni Ece Tunur öncülüğünde gerçekleştirilen Maarif Modeli ile 7 den 70’e ‘Stem Festivali’ öğrenci ve velilerin büyük ilgisini çekti. İl ve İlçe milli eğitim müdürlüğü yetkililerinin de katıldığı etkinlikte, öğrenciler el becerileriyle hazırladıkları ürünleri sergiledi. Ayrıca giyilen kostümlerle hem dans hem de tiyatro gösterisinin de gerçekleştirildiği etkinlik beğeni topladı. 


Gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Mersin Uluslararası Liman İlkokulu Serdal Kıratlı, okullarında ilk kurulduğu günden bugüne kadar kaliteli hizmet vermeye gayret ettiklerini belirterek, “Bunu sıkıcı bir şekilde değil de çeşitli etkinliklerle gerçekleştiriyoruz. Bu hem bize hem öğrencilere keyif veriyor. Bu etkinliğin de gerçekleşmesinde önemli rol oynayan Ece öğretmenimizi tebrik ediyorum. Katılım sağlayan veli ve öğrencilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.


Etiket: OKUL, LİMAN, MERSİN


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA