Mersin’de uyuşturucu operasyonu




Tarih: 16 Mayıs 2025 Cuma 10:52

Haber Merkezi

Mersin’de drone destekli operasyonda serada 21 kilo 710 gram ‘Skunk’ isimli uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon ’da bir şüpheli tutuklanırken bir kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Mersin’de uyuşturucu ticaretine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde drone destekli takipli bir operasyon gerçekleştirildi.

Operasyonda, B.D. ve M.K. isimli iki şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametinde ve serada yapılan aramalarda, çuvallar içerisinde gizlenmiş toplam 21 kilo 710 gram Skunk türü uyuşturucu madde ele geçirildi.

Soruşturma kapsamında B.D. isimli şüpheli, “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. M.K. hakkında ise adli kontrol kararı uygulandı.

 


Etiket: mersin, uyuşturucu, drone, operasyon


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA