Mersin Sahilinde Araç İhlaline Ceza Yağdı




Tarih: 21 Temmuz 2025 Pazartesi 10:01

Haber Merkezi

Mersin’de sahil yolu ve yürüyüş alanlarına giren motorlu araçlara 685 bin lirayı aşan para cezası kesildi, denetimler sürecek.

Mersin’de yaya ve bisikletlilere ayrılmış sahil şeridinde motorlu araç kullanımına karşı denetimler artırıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Motosikletli Polis Timleri ile Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışmasında çok sayıda ihlal tespit edildi.

Sahil bandı, parklar ve yürüyüş yollarında yapılan kontrollerde, bu alanlara izinsiz şekilde giren motorlu araç sürücüleri ile şüpheli şahıslar denetime alındı. Vatandaşların güvenliğini tehlikeye atan araçlara geçit verilmedi.

Uygulama kapsamında toplam bin iki yüz on iki kişi ile altı yüz yirmi altı motorlu taşıt sorgulandı. Kurallara aykırı şekilde kullanılan araçlara toplamda altı yüz seksen beş bin yüz kırk iki lira idari para cezası uygulandı.

Emniyet yetkilileri, sahil ve yürüyüş yollarında halkın huzurunu sağlamak amacıyla kontrollerin aralıksız süreceğini duyurdu.


Etiket: mersin dahil, trafik denetim


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA