Mersin’de Aranan Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı: 29 Yıl Ceza




Tarih: 28 Temmuz 2025 Pazartesi 13:12

Haber Merkezi

Mersin İl Jandarma Komutanlığı, hakkında 29 yıl hapis cezası bulunan bir şahsı, titiz çalışmalar sonucu kıskıvrak yakaladı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uzun süredir aranan ve hakkında toplamda 29 yıl 5 ay 17 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsı, yaptıkları başarılı operasyonla yakaladı. "Hırsızlık, dolandırıcılık, uyuşturucu madde satın almak ve kullanmak" gibi suçlardan aranan şahıs, Jandarma'nın titiz takibi sonucu, kullandığı araçla birlikte kıskıvrak yakalandı. Yapılan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen şahıs, cezaevine gönderildi.


Etiket: mersin, il jandarma, operasyon


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA