AFAD Başkanı Pehlivan’dan Mersin Valisi Toros’a Ziyaret




Tarih: 22 Ağustos 2025 Cuma 13:45

Haber Merkezi

AFAD Başkanı Ali Hamza Pehlivan, Mersin Valiliği’ne gerçekleştirdiği ziyarette, Vali Toros ile önemli bir görüşme yaptı.

Mersin Valisi Atilla Toros, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı ve eski Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ı kabul etti. Ziyaret, Pehlivan’ın Valilik Şeref Defteri’ni imzalamasıyla başladı. Ardından Valilik Makamı’nda gerçekleşen görüşmede, iki yetkili, kentteki afet ve acil durum yönetimi üzerine fikir alışverişinde bulundu. Vali Toros, Pehlivan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.


Etiket: afad, mersin, atilla toros


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA