Dünya Para Atletizm Şampiyonası cirit atmada dünya rekoru kırarak altın madalya kazanan Muhammet Khalvandi göğsümüzü kabarttı
Hindistan’da düzenlenen Dünya Para Atletizm Şampiyonası’nda erkekler F57 cirit atmada 53.30 metrelik derecesiyle dünya rekoru kırarak altın madalya kazanan Muhammet Khalvandi ve antrenörü Zübeyde Yıldız Mersin’de coşkuyla karşılandı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen karşılama törenine İl Müdürü Göksun Öz, ilçe müdürleri, şube müdürleri, kurum personeli ve sporcular katıldı.
Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, milli sporcumuz ve antrenörünü makamında ağırlayarak şunları söyledi: "Muhammet, bize büyük bir gurur yaşattı. Bu başarısıyla hem Mersin’e hem de ülkemize ilham oldu. Muhammet’in sporcu arkadaşlarına örnek olacağına yürekten inanıyorum. İnşallah sporcumuzu sayısız başarılarda ay-yıldızlı bayrağımızla göreceğiz. Muhammet ve antrenörü Zübeyde Yıldız’ı canı gönülden tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum."
Milli sporcumuz Muhammet Khalvandi ise karşılamadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: "Dünya Şampiyonası benim için gerçekten zorlu ama değerli bir süreçti. 53.30 metrelik atışımla hem altın madalya kazanmak hem de dünya rekoru kırmak büyük bir gurur. Bu başarıda emeği olan herkese, özellikle bizlere desteklerini esirgemeyen ve karşılayan İl Müdürümüz Göksun Öz’e, şube müdürlerimize, antrenörlerimize, sporcu arkadaşlarıma ve kurum personelimize teşekkür ederim." (Haber Merkezi)
|