ALTIN ZİRVEYE KOŞUYOR




Tarih: 3 Ekim 2025 Cuma 10:53

ÖZEL HABER: ÖKKEŞ İŞÇİ

Çeyrek altının yılbaşına kadar 10 bin TL’nin üzerine çıkabileceği öngörülüyor

Mersin Kuyumcular Odası Başkanı İsa Varlıklı, başta Gazze olmak üzere Ukrayna ve Rusya arasında yaşanan olayların çözüme kavuşturulmaması halinde altındaki yükselişin hızla devam edeceğini söyledi. Varlıklı, çeyrek altının yılbaşına kadar 10 bin TL'nin üzerine gram altının ise 6500 seviyelerine ulaşabileceğini belirtti.

VATANDAŞ DÖVİZİNİ BOZDURUP ALTIN ALIYOR

Vatandaşın elindeki dövizini bozdurarak altına yöneldiğini anlatan İsa Varlıklı, "Dövizin bir buçuk yılda tüm artışı yüzde 25'lerde seyretti. Ancak altındaki artış yüzde 100'ü geçti. Dövizin baskılanmasındaki en büyük sebep faiz oranlarının yüksek olmasından kaynaklanıyor" dedi.

EN GÜVENLİ LİMAN ALTIN

En güvenli yatırım limanının her zaman altın olduğunu vurgulayan Başkan Varlıklı, "Bunu hep dile getirdik ve getirmeye devam edeceğiz. Altın yatırımcısının her zaman yüzünü güldüren en iyi yatırım aracıdır" diye konuştu.


Etiket: altın, çeyrek


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA