MSK’nın Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya oldu




Tarih: 1 Aralık 2025 Pazartesi 16:45


HASAN KÜÇÜK

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde (BSL) ve Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde (BCL) mücadele eden Mersin Spor Kulübü’nde Genel Menajerliğe Ömer Yalçınkaya getirildi.

Ömer Yalçınkaya görev yaptığı Galatasaray Erkek Basketbol Şubesi Genel Menajerliği görevinden 28 Kasım’da ayrılmıştı. MSK’dan yapılan açıklamada “Türk basketboluna uzun yıllardır değerli katkılar sunan Ömer Yalçınkaya, Mersin Spor Kulübü Genel Menajerlik görevine getirilmiştir. Daha önce görev yaptığı kulüplerde hem Avrupa’da hem de ligde önemli başarılar elde eden Yalçınkaya’nın tecrübesi, birikimi ve basketbol kültürüne hâkimiyetiyle yeni yapılanmamıza güçlü bir değer katacağına inanıyoruz. Ömer Yalçınkaya’ya Mersin Spor Kulübü ailesine hoş geldin diyor, görevinde başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA