Mersin’de sosyal medya dolandırıcılarına operasyon




Tarih: 10 Aralık 2025 Çarşamba 11:29


Mersin’de sosyal medya üzerinden sahte konut ve ikinci el ilanlarıyla vatandaşları dolandırdığı belirlenen 5 şüpheli, jandarmanın eş zamanlı operasyonuyla yakalanıp tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, jandarma ekipleri 5 şahsın, sosyal medya üzerinden TOKİ başvurusu ve ikinci el eşya satışına yönelik sahte ilanlar vererek ağına düşürdüğü vatandaşları dolandırdığı ve bu yolla haksız kazanç elde ettiğini tespit etti. Tespit edilen şüphelilerin yakalanması amacıyla Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatan jandarma ekipleri; Mezitli, Akdeniz ve Yenişehir ilçelerinde icra edilen eş zamanlı operasyonlarda 5 şüpheli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Operasyon düzenlenen adreslerde arama yapan ekipler, 1 otomobil, 9 cep telefonu, 10 sim kart, 2 bilgisayar ile 15 bin TL nakit paraya el koydu. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 5 şüpheli tutuklandı. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA