Genç MSK umutlu




Tarih: 29 Aralık 2025 Pazartesi 16:15


Sarı Siyahlılar, Basketbol Gençler Ligi 2. Pencere maçından 1 galibiyet 2 mağlubiyetle döndü

HASAN KÜÇÜK

Mersinspor Genç Takımı, Basketbol Gençler Ligi Gençler Ligi ikinci pencere maçında Tofaş ve Aliağa Petkimspor’a yenildi, son maçında Fenerbahçe Beko’yu uzatmada 94-90 mağlup etti. Sarı Siyahlıların Başantrenörü Göksel Yıldız, oyuncularının mücadelesi, kazanma isteği ve çalışkanlığından çok memnun olduğunu, bu durumun ilerisi için kendisini ümitlendirdiği söyledi.

“GÜÇLÜ RAKİPLERİMİZİ YENEBİLECEĞİMİZİ GÖRDÜK”

2. pencerede çok güçlü 3 takımla oynadıklarını ifade eden Yıldız şöyle devam etti: “Tofaş maçında oyuna ortak olacak aşamaya çok gelemesek de Petkim maçını genelde önde oynayıp son anda 1 sayıyla kaybettik. Bazen mağlubiyetle ayrıldığınızda birçok şey kazanmış oluyorsunuz. Bizden güçlü olsalar bile rakiplerimizi yenebileceğimizi gördük ve Fenerbahçe galibiyeti ile çok güçlü bir takımı yenmek bize büyük moral verdi.”

“İSTENİLEN DÜZEYDE DEĞİLİZ”

2. Pencerede düzeni biraz daha oturmuş bir ekip görüntüsünde olduklarını vurgulayan Yıldız şunları söyledi: “İlk pencereye göre daha az hata yaparak, topu biraz daha paylaşarak oynamaya çalıştık ancak henüz istenilen düzeyde değiliz. Bunun nedenlerinden birisi A takımda da forma giyen Anıl Alyanak’ın takımla beraber antrenman yapamaması ve Mersin’de U18 maçlarında oynayamaması. Takımın ona onun da takıma alışması haliyle zaman alıyor. Top kaybı ve ribaund açısından bir miktar daha iyi durumda olmamıza rağmen hâlâ en çok düzeltmemiz gereken yerler buraları.”


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA