Kulüp Başkanı Servet Özdemir, Gebze deplasmanına gidilmeyeceğini açıkladı. Kırmızı Lacivertliler bir sezonda ikinci kez maça çıkmazsa statü gereği küme düşecek.
HASAN KÜÇÜK
TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele veren ve fikstür gereği pazar günü Güzide Gebzespor ile deplasmanda karşılaşması gereken Yeni Mersin İdman Yurdu maça çıkmayacak.
Kulüp Başkanı Servet Özdemir, HAKİMİYET’e yaptığı açıklamada “Takımımız Gebze maçına çıkmayacak. Valimiz ile görüştük. Elinden gelen gayreti gösterdi ama bir sonuç çıkmadı. Gebze maçına çıkamadığımız için takım küme düşecek ve kulüp kapanacak” dedi.
Hatırlanacağı üzere Kırmızı Lacivertliler 2. yarının ilk maçında Menemen FK maçına da çıkmamış, 3-0 hükmen mağlubiyet ve 3 puan silme cezası almıştı.
Yeni Mersin İdman Yurdu Gebzespor maçında da sahaya çıkmazsa, bir sezonda ikinci kez maça çıkamadığı için statü gereği küme düşecek.
|