Dikkat! Mezitli’de yaya köprüsü geçişe kapatıldı




Tarih: 2 Şubat 2026 Pazartesi 09:41


Mezitli’de Kültürpark ve Viranşehir’i bağlayan köprü kapatıldı!

Mersin’in Mezitli ilçesinde etkili olan şiddetli yağışlar ve sel felaketi, bölgedeki ulaşım ağında hasara yol açtı. Kültürpark ile Viranşehir Mahallesi’ni birbirine bağlayan yaya köprüsü, sel sularının etkisiyle ciddi hasar gördü. Yapılan incelemelerde köprünün orta destek ayağının zarar gördüğü tespit edildi. Vatandaşların can güvenliğini korumak amacıyla köprü, yetkililer tarafından ivedilikle kullanıma kapatıldı. Belediye ekiplerinin bölgede güvenlik önlemi aldığı ve köprüdeki onarım çalışmalarının planlandığı bildirildi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA