Bozyazı Barajı için dev adım




Tarih: 16 Şubat 2026 Pazartesi 17:46


Mersin’in tarımsal ve su ihtiyacını karşılamada kritik rol oynaması beklenen Bozyazı Barajı projesinde önemli bir eşik daha aşıldı.

Devlet Su İşleri (DSİ) Barajlar ve HES Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen "Mersin-Bozyazı Barajı Proje Hazırlanması Danışmanlık Hizmeti" ihalesi resmiyet kazandı. 13 Şubat 2026 tarihinde DSİ yetkilileri ile ihaleyi kazanan Es Proje firması arasında imzalar atıldı. Projenin hazırlık süreci için belirlenen sözleşme bedeli 44 milyon 500 bin TL olurken, projenin bölge ekonomisine uzun vadede büyük katkı sunması hedefleniyor. (Haber Merkezi)

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA