Tek hedef galibiyet




Tarih: 4 Mart 2026 Çarşamba 16:37


Erdemli Belediyespor, hafta sonu Şehitkamil Belediyespor’u yenerse play-off potasına girecek

HASAN KÜÇÜK

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup 23. hafta karşılaşmasında pazar günü sahasında Şehitkamil Belediyespor’u konuk edecek olan Erdemli Belediyespor çalışmalar sürüyor. 33 puanla 6. sırada bulunan temsilcimiz 34 puanla 5. sırada yer alan rakibini yendiği takdirde play-off potasına girecek.

Çeşmeli Futbol Sahası’nda Teknik Direktör Hakan Baygın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Dinamik ısınma ve koşu çalışmalarıyla başlayan idman, pas organizasyonlarıyla devam etti. Dar alan oyununa geçen futbolcular, antrenmanın son bölümünde ise yan top organizasyonları ve bitiricilik üzerine yoğunlaştı. Teknik heyetin tempolu ve istekli görüntüden memnun olduğu öğrenildi.

Öte yandan antrenman sonrası takım içinde anlamlı bir kutlama da yapıldı. Kulübün malzeme sorumlusu Mehmet Yavuz Demir’in doğum günü, teknik heyet ve futbolcular tarafından pasta kesilerek kutlandı. Takımda morallerin yüksek olduğu gözlendi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA