Rengimiz farklı duruşumuz net




Tarih: 16 Nisan 2026 Perşembe 17:38


Mersin Barosu Erkek Voleybol Takımı, şiddetsiz ve eşit yaşam için pembe forma giydi

Mersin Barosu Kadın ve Erkek Voleybol Takımları, Antalya Barosu ev sahipliğinde 11-18 Nisan 2026 tarihleri arasında düzenlenen 18. Atatürk Kupası ve Avukat Spor Oyunları kapsamında gerçekleştirilen voleybol turnuvasına katıldı.

Farklı illerden baroların katılımıyla gerçekleşen turnuvada, Mersin Barosu Erkek Voleybol Takımı, toplumsal cinsiyet eşitsizliğine ve kadına yönelik şiddete dikkat çekmek, toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla pembe forma ile sahaya çıktı.

“Rengimiz Farklı, Duruşumuz Net: Şiddete Karşıyız, Eşitlikten Yanayız” yazılı pankart açan takımlar,  sporun birleştirici gücünü toplumsal duyarlılıkla buluşturdu. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA