Müzede notalar tarihle dans edecek




Tarih: 22 Nisan 2026 Çarşamba 12:17


Tarih ve sanat, Tarsus’un büyüleyici atmosferinde bir kez daha kucaklaşıyor. MDOB sanatçılarının seslendireceği "Aşka Tutunan Ezgiler", 28 Nisan’da Tarsus Müzesi’ni notalarla yaşayan bir mekana dönüştürecek.

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), sanatseverleri eşsiz bir müzikal deneyime davet ediyor. Geleneksel hale gelen Müzesi Konserleri kapsamında, 28 Nisan 2026 Salı günü  Tarsus Müzesi’nde saat 14:00’te “Aşka Tutunan Ezgiler ” adlı ücretsiz bir konser gerçekleştirilecek. Bu konserlerle birlikte müzeler sanatın ve tarihin iç içe geçtiği büyüleyici bir mekâna dönüşecek. Mersin Devlet Opera ve Balesi, sanatı kentin dört bir yanına ulaştırma misyonunu sürdürerek, müzikseverlere tarihi bir yolculuk sunmaya devam ediyor. Konserde sahne alacak sanatçılar, klasik müziğin en seçkin eserlerini seslendirerek dinleyicilere duygusal ve sanatsal bir şölen sunacak: Piyanoda: Tuğçe Göksal’a, solist sanatçılar; Işıl Azaz, Zeliş Ceren Durbuzer, Avşin Dilara Kaymak, Hakan Bölükbaşı, Yunus Emre Kemal Sönmez eşlik edecek. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA