Geleceğin yıldızları Mersin’de sahne alıyor




Tarih: 23 Nisan 2026 Perşembe 15:29


Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen 2025-2026 sezonu Küçük Erkekler ve Kızlar Voleybol Grup Müsabakaları başladı. Mersinli Ahmet ve Yalınayak Beşyüz Kişilik Spor Salonları’nda oynanan karşılaşmalar, genç sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne oluyor.

Türkiye’nin farklı illerinden ve Kıbrıs’tan katılan toplam 9 takımın yer aldığı organizasyonda 4 erkek ve 5 kız takımı mücadele ediyor. Grup müsabakaları sonunda kategorilerinde birinci olan takımlar, Eskişehir’de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde edecek. Büyük heyecana sahne olan müsabakalar, cuma günü oynanacak final karşılaşmalarının ardından sona erecek. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA