Karacailyas’ta şampiyonluk coşkusu




Tarih: 11 Mayıs 2026 Pazartesi 16:41


Tarihi başarı ile namağlup Bölgesel Amatör Lig’e yükselen sarı-kırmızılılarda büyük sevinç yaşanıyor. Teknik Direktör Hakan Özyaylaz, “Emeğimizin karşılığına aldık çok mutluyuz.” dedi.

HASAN KÜÇÜK

Mersin Süper Amatör Lig Play-Off 9. hafta maçında Akdenizgücü’nü 5-0 mağlup eden Karacailyasspor, bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi. Sarı-kırmızılı ekipte tarihi başarının ardından büyük sevinç yaşandı.

Geçtiğimiz sezon Anamur Belediyespor’a baraj maçında mağlup olarak BAL hayalini erteleyen Karacailyasspor, bu sezon ise ortaya koyduğu başarılı performansla hedefine ulaşmayı başardı. Süper Amatör Lig B Grubu’nda oynadığı 20 maçta 19 galibiyet ve 1 beraberlik alan sarı-kırmızılılar, 58 puanla grubunu lider tamamladı.

Play-Off etabında da yenilgi yüzü görmeyen Karacailyasspor, çıktığı 9 karşılaşmada 7 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek 23 puana ulaştı ve sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğu garantiledi.

Önümüzdeki sezon tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Karacailyasspor’da futbolcular, teknik heyet ve yönetim büyük mutluluk yaşadı.

 

ÖZYAYLAZ: ALNIMIZIN AKIYLA ŞAMPİYON OLDUK

Karacailyasspor Teknik Direktörü Hakan Özyaylaz, elde edilen başarı sonrası Hakimiyet’e yaptığı açıklamada büyük emek verdiklerini söyledi. Özyaylaz, “Çok çalıştık. 9 aylık emeğimiz var. Önümüzde dikenli yollar oldu ama çok şükür alnımızın akıyla düzlüğe çıktık ve şampiyon olduk. Bütün Karacailyas halkına ve Akdeniz ilçesine hayırlı olsun. Oyuncularımız ve yönetimimiz çok mutlu. Takımımız önümüzdeki sezon ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.” dedi.

Geçen sezon yaşadıkları hayal kırıklığını unutmadıklarını belirten Özyaylaz, “Geçen yıl finalden dönmüştük. Anamur Belediyespor’a 2-0 kaybederek BAL’a çıkamamıştık ve çok üzülmüştük. O süreçten önemli dersler çıkardık. Bu yıl ise namağlup şampiyon olduk. 30 maç boyunca yenilmedik. Çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

 

“TAHMİNİMİZDEN DAHA KOLAY BİR ŞAMPİYONLUK OLDU”

Takım kaptanı Emre Aras da şampiyonluğun ardından duygularını paylaştı. Emre Aras, “Öncelikle yanımızda olan ve baştan sona kadar bize inanan herkese ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Zor olacağını tahmin ediyorduk ama tahmin ettiğimizden daha kolay bir şampiyonluk oldu. Başta bizimle birlikte bu mücadelede terimizi silen, saygı ve sevgileriyle yanımızda olan bütün genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. Hocasından malzemecisine, yönetiminden futbolcusuna ve taraftarına kadar herkesin emeği var. Doğduğum mahalleme bu şampiyonluk hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA