Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Ödüllü Penaltı Turnuvası büyük heyecana sahne oldu. Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen organizasyona toplam 32 takım ve 160 sporcu katıldı.
“Takımını Kur Ödülünü Kap” sloganıyla duyurulan turnuvaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, başvurular kısa sürede tamamlandı. 18 Mayıs’ta başlayan organizasyonda 4 grupta mücadele eden 32 takım arasından gruplarını ilk iki sırada tamamlayan ekipler çeyrek finale yükseldi.
19 Mayıs’ta oynanan çeyrek final, yarı final ve final müsabakalarının ardından dereceye giren takımlar belli oldu. Turnuvaya 16 yaş ve üzeri tüm vatandaşlar katılım sağlarken, takımlar 1 kaleci ve 4 oyuncudan oluştu. Her takımın kullandığı 5 penaltı atışı sonunda rakiplerine üstünlük sağlamaya çalıştığı organizasyon, renkli görüntülere sahne oldu.
Çekişmeli geçen müsabakaların ardından birinci, ikinci ve üçüncü olan takımlara kupa ve ödülleri, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit tarafından takdim edildi.
Başkan Özyiğit, “Hareketli Yenişehir’de bu tür organizasyonlar vatandaşlarımızın kaynaşması ve spor kültürünün yaygınlaşması açısından büyük önem taşıyor” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)
|