Tutkunun ritmi Mersin’de yankılanacak




Tarih: 21 Mayıs 2026 Perşembe 11:15


Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatseverleri tango müziğinin büyüleyici atmosferiyle buluşturacak özel bir konsere hazırlanıyor.

 23 Mayıs 2026 Cumartesi günü saat 20.00’de MDOB Sahnesi’nde gerçekleştirilecek olan “Tango Del Mar”, müzik ve dansın etkileyici birlikteliğini sahneye taşıyacak. Tango’nun tutkulu ruhunu klasik ve modern yorumlarla harmanlayan konser; güçlü melodileri, zarif koreografileri ve etkileyici sahne atmosferiyle izleyicilere unutulmaz bir sanat deneyimi sunacak. Konserde; Keman sanatçısı Marina Kvlividze, kontrbas sanatçısı Hakan Özhan, gitar sanatçısı Atahan Kaya, piyanist Rufina Usmanova ve flüt sanatçısı Özge Salar Berber aynı sahnede buluşacak. Gecenin görsel şölenini ise dansçılar Figen Özal ve Ali Kemal Koçak taçlandıracak. Tango’nun tutkulu dili, etkileyici koreografilerle sahneye taşınırken; müzik ve dansın kusursuz uyumu izleyenlere adeta sinematik bir atmosfer sunacak. Müzikal zenginliği ve sahne enerjisiyle dikkat çeken “Tango Del Mar”, tango severleri olduğu kadar sanatın farklı disiplinlerini bir arada deneyimlemek isteyen izleyicileri de MDOB Sahnesi’nde buluşturacak. (Haber Merkezi)



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA