Nesine 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan Silifke Belediyespor'da olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi. 1964 Silifkespor Medcem Spor Tesisleri'nde yapılan genel kurulda üyelerin oylarıyla Gürhan Dölek, kulübün yeni başkanı oldu.
Genel kurulun ardından oluşturulan yönetim kurulunda Mehmet Emin Kurt, Selçuk Kuztaş, Tahir Taş, Oktay Topçu, Murat Arayıcı, Tolga Kaynar ve Süleyman Hilmi İnce asil üye olarak görev aldı.
Kulüpten yapılan açıklamada, başkanlığa seçilen Gürhan Dölek ile yönetim ve denetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarı dilenirken, önceki başkan Sait Oğuz ve birlikte görev yapan yönetim kurulu üyelerine kulübe verdikleri emek ve hizmetlerden dolayı teşekkür edildi.
Açıklamada ayrıca yeni yönetimin 1964 Silifke Spor Kulübü ile Silifke'ye hayırlı olması temennisinde bulunuldu. (Haber Merkezi)
|