Palandöken’de yoğun mesai




Tarih: 16 Ağustos 2026 Pazar 18:25


Yeni Mersin İdman Yurdu’nun 13 gün sürecek Erzurum kampı devam ediyor

HASAN KÜÇÜK

Nesine 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Yeni Mersin İdman Yurdu’nda yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Kırmızı-lacivertliler, hazırlıkların ikinci etap kampı için Erzurum’da bulunuyor.

Teknik Direktör Gürsoy Turan yönetimindeki Erzurum kampı cumartesi günü başlarken, Palandöken’de gerçekleştirilen kampa 27 futbolcu katılıyor.

 

13 GÜN SÜRECEK

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını yüksek tempoda sürdürecek olan Yeni Mersin İdman Yurdu, Erzurum’da 13 gün kamp yapacak. Kırmızı-lacivertliler, kamp süresince 3 hazırlık maçı oynayarak hem takımın son durumunu görme hem de yeni sezon öncesindeki eksiklerini giderme fırsatı bulacak.

Teknik Direktör Gürsoy Turan, Erzurum kampında futbolcularının performansını yakından takip ederken; hazırlık maçlarıyla birlikte takımın oyun sistemi ve kadro yapısındaki son durumu da değerlendirecek.

 

İLK MAÇ 6 EYLÜL’DE

13 günlük Erzurum kampının ardından Mersin’e dönecek olan Yeni Mersin İdman Yurdu, 31 Ağustos’ta lig hazırlıklarına burada devam edecek.

Kırmızı-lacivertliler, 6 Eylül’de evinde Eti Gübre Mazıdağı Fosfatspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına sıkı şekilde hazırlanarak taraftarına 3 puan armağan etmeyi hedefliyor.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA