“İyi odaklandım, kurtardım”




Tarih: 25 Ağustos 2026 Salı 15:58


Kaptan ve kaleci Mustafa Acar Eski Mezitli’nin final yolunda kahramanı oldu

HASAN KÜÇÜK

Fındıkpınarı Futbol Turnuvası’nda finale yükselen Eski Mezitli’de kaleci ve kaptan Mustafa Acar, gösterdiği performansla takımının galibiyetinde başrol oynadı.

Yarı final karşılaşmasında Çiftlik ile karşı karşıya gelen Eski Mezitli, normal süresi 1-1 sona eren mücadelede rakibini seri penaltı atışları sonucunda 5-4 mağlup ederek finale yükseldi. Eski Mezitli’nin kalesini koruyan Mustafa Acar kurtardığı 3 penaltıyla takımının adeta kurtarıcısı oldu.

Karşılaşmanın normal süresinde bir penaltı kurtaran Acar, seri penaltı atışlarında da iki vuruşu çıkararak takımının finale yükselmesinde büyük pay sahibi oldu.

Yaşananları Hakimiyet’e anlatan Mustafa Acar, zorlu bir mücadeleyi geride bıraktıklarını belirterek, “Öncelikle iki takımın da ayağına, yüreğine sağlık. Zor bir maçtı bizim için. Karşı takımı da tebrik ediyorum. Buralara gelmek bizim için çok kolay olmadı. İki tarafın da emeği var. Ama maçta daha diri olan, daha isteyen bizdik. İstediğimiz galibiyeti aldık ve finaldeyiz. Takımımı kutluyorum. Çiftlik’e de güzel oyunları ve mücadeleleri için teşekkür ediyorum. Finalde tekrar görüşmek üzere” dedi. Kurtarışlarının sırrının maç boyunca iyi konsantre olmak olduğunu ifade eden Acar, “Maç içerisinde o an iyi odaklanmam, kurtarışlarıma sebep oldu. Ne mutlu takıma sahip çıkabilirsem. Faydam olduysa ne mutlu bana. Şimdi hedefimiz finali kazanmak” diye konuştu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA