Korona değil aldığı tedbir canına mal oldu




Tarih: 13 Nisan 2020 Pazartesi 10:01


Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) korkusuyla evinde sürekli çamaşır suyu ile temizlik yapan Mukaddes Tunç, zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Tüm Türkiye yeni tip korovirüs salgınına karşı seferberlik ilan ederek canla başla mücadele ederken, Bursa'nın Yıldırım ilçesinden acı bir haber geldi. Mukaddes Tunç adlı vatandaş bilinçsizliğinin kurbanı oldu. Korona korkusuyla evinde sürekli çamaşır suyu ile temizlik yapan Tunç, zehirlenerek yaşama veda etti.

 

Edinilen bilgiye göre, korona virüsü korkusuyla 4. Açelya Sokak üzerinde bulunan evinde sürekli temizlik yapan Mukaddes Tunç, sokağa çıkma yasağının olduğu bugün de evinde temizlik yapmaya devam etti. Korona virüs korkusu nedeniyle temizlik esnasında çok fazla çamaşır suyu kullanan kadın, bir süre sonra zehirlenerek fenalaştı.

 

Hastaneye kaldırıldı

 

Evde bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mukaddes Tunç'un çamaşır suyundan zehirlendiğini belirledi. Evdeki ilk müdahalenin ardından ambulansa alınan kadın, Kestel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

 

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Mukaddes Tunç, hayatını kaybetti. Evli ve 3 çocuğu bulunan kadın, inceleme yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.


Etiket: bursa, corona


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA