Teknopanel, ihracat üretimini 3 katına çıkardı




Tarih: 28 Temmuz 2020 Salı 12:57


Teknopanel İhracat Müdürü Özgür Devrim Çakır, Teknopanel’in ihracat üretimini haziran ayında 3 katına çıkardıklarını belirterek, “Haziran ayında yaptığımız 343 bin metrekare ihracat ile büyük bir başarıya imza atarak aylık ortalama ihracat rakamımızı 3 katına çıkardık” dedi.

 

Teknopanel İhracat Müdürü Özgür Devrim Çakır, yaptığı açıklamada, son dönemdeki çalışmalarını değerlendirdi. Pandemi döneminde her bölgeye ihracat yapılmasının kolay olmadığının altını çizen Çakır, “Covid-19 salgınına karşı tüm tedbirlerimizi alarak, konusunda uzman ihracat ekibimizle, bayi ve müşterilerimizin her talebine cevap veren üretim gücümüzle sandviç panel ürün siparişlerimizi zamanında teslim ettik. Sandviç panel ihracat hacmimizi 2019 yılının ilk yarısına göre yüzde 81 oranında artırarak 900 bin metrekare olarak tamamladık. Haziran ayında yaptığımız 343 bin metrekare ihracat ile büyük bir başarıya imza atarak aylık ortalama ihracat rakamımızı 3 katına çıkardık” dedi.

 

“MARKAMIZIN GÜCÜNÜ ORTAYA KOYDUK”

Pandemi sürecinde elde ettikleri başarının, bir Türk markası olan Teknopanel’in gücünü ortaya koyduğunu vurgulayan İhracat Müdürü Çakır, “Bugün Teknopanel olarak Asya, Avrupa, Afrika, Kuzey ve Güney Amerika kıtalarındaki 93 ülkeye yayılan ihracat ağımızı hedeflerimiz doğrultusunda genişletiyoruz. Dinamik ve proaktif satış ekibimizle uyguladığımız doğru satış stratejisi, pazar tutundurma politikaları ve lojistik yönetimi ile yeni hizmet noktalarını bünyemize katarak ilerliyoruz. Üretim tesislerimizin Türkiye’nin en stratejik noktalarında yer alması rekabet gücümüzü, ticaret hacmimizi ve ulaşılabilirliğimizi artırmakta. Haziran ayında ihracat lojistik operasyon büyüklüğümüzün 137 tır ve 254 konteyner yüklemesine ulaşması, bizimle beraber lojistik tedarikçilerimizin de iş hacimlerinin artmasına destek oldu. Pandemi sürecinde elde ettiğimiz bu başarı, bir Türk markası olan Teknopanel’in gücünün bir göstergesi olmuştur” ifadelerini kullandı.

 

“TEKNOPANEL, NİTELİKLİ PROJELERDE TERCİH EDİLEN BİR MARKA OLMAYA DEVAM EDİYOR”

Teknopanel’in, uluslararası platformda nitelikli projelerde yer aldığını belirten Çakır, şunları kaydetti:

“Yürüttüğü ihracat ve pazarlama stratejileri ile Türkiye’de olduğu gibi uluslararası platformda da bilinen ve güvenilen bir marka olmayı başaran Teknopanel, nitelikli projelerde tercih edilen bir marka olmaya devam ediyor. Ürünlerimiz kullanılarak inşa edilen Güney Asya’nın ilk ve dünyanın ikinci Pasif Bina Projesi Star İnovasyon Merkezi, Amerikan Mimarlık Enstitüsü (AIA) New York tarafından Sürdürülebilirlik Merit Ödülü’nü kazandı. Enerji verimliliği, hava sızdırmazlığı, ısı ve nem yalıtımı konularının çok önemli olduğu Pasif Bina Projesi’nde, FM sertifikalı PIR yalıtımlı Teknopanel sandviç panelleri ile Teknosistem cephe ısı yalıtımı ürünleri tercih edildi.” (Haber Merkezi)


Etiket: teknopanel, mersin, izmir, çakır, pandemi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA