LÖSEV, kırmızı et dağıtımı da yapıyor




Tarih: 23 Ağustos 2020 Pazar 16:30


Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın (LÖSEV) Adana Aktif İletişim Personeli Buğse Güler Harmanda, bağışçıların desteği ile LÖSEV tarafından alınan vekâletlerin 12 ay boyunca taze et ve et ürünleri olarak aileler dağıtıldığı bilgisini verdi.

 

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Adana Aktif İletişim Personeli Buğse Güler Harmanda ve LÖSEV Adana Sosyal Hizmetler Uzmanı Cennet Büşra Ademoğlu, gazetemizi ziyaret etti.

LÖSEV’in çalışmaları hakkında bilgi veren Adana Aktif İletişim Personeli Buğse Güler Harmanda, 2018 yılında kurulan LÖSEV Adana İrtibat Ofisinin Adana’nın yanı sıra Mersin, Osmaniye ve Hatay’daki kanser hastalarına maddi ve manevi desteklerini iletmek olduğunu anlattı.

12 AY BOYUNCA TAZE ET VE ET ÜRÜNLERİ DAĞITILIYOR

LÖSEV’in bağışçılar sayesinde kanser hastalarına verdiği desteklerle ilgili bilgilere veren Harmanda, “Bu adımlardan biri olan vekâleten kurban bağışlarınızla Türkiye genelindeki 45 bini aşkın lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkin onko hastası ve ailelerine tedavide en az ilaçlar kadar önemli olan sağlıklı beslenmenin devamını sağlamaktayız. Kanser hastalarımızın kemoterapi döneminde bağışıklık sistemi zayıflıyor. Bu yüzden bağışıklık sistemlerini güçlendirmenin en güzel yolu protein almalarıdır. Bağışçılarımızın desteği ile LÖSEV tarafından alınan vekâletler 12 ay boyunca taze et ve et ürünleri olarak ailelerimize ulaşmaktadır.  Et ve diğer gıdalardan zengin beslenen hastaların vücut direnci yükseliyor, vücut savunmaları güçleniyor ve böylece hastalıkları kolayca yenerek iyileşiyor” dedi.

 

ARTIK BÜYÜKLERE DE BAKIYORLAR

Lösemili çocuklar için yola çıkan vakfın yetişkinlere de hizmet verdiğini ifade eden LÖSEV Adana Sosyal Hizmetler Uzmanı Cennet Büşra Ademoğlu da “LÖSEV olarak yetişkin ve çocuk olmak üzere tüm kanser hastalarına bakıyoruz. Sadece lösemili çocuklar için yola çıktık ama şu anda bütün kanser hastalarına hizmet veriyoruz. Aile ve sosyal destekler başta olmak üzere maddi desteklerimiz de oluyor. Kırmızı et, gıda ve eşya yardımlarımız oluyor. Daha çok yardımlarımızı kırmızı et üzerinden yapmak istiyoruz. Çünkü kanser hastalığı, protein destekli beslenilmesi gereken bir hastalık türüdür. Siz de LÖSEV e destek vermek isterseniz 0322 999 16 05 no’lu telefondan ulaşabilir, www.losev.org.tr internet sayfasından tüm çalışmaları inceleyebilirsiniz” dedi.

 

 


Etiket: lösev


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA